Share Button

14580423393490654003_1000x669

З 28 березня 2016 року з України виконуються рейси в Баку новим лоукостером AZALJET.
 
AZALJET виконує рейси по найбільш популярним напрямках, між якими тривалість перельоту не перевищує 3,5 годин. Сюди відносяться рейси між Баку і Києвом, Львовом, Москвою, Санкт-Петербургом, Казанню, Мінеральними Водами, Стамбулом, Анкарою, Дубаєм, Тбілісі, Мінськом, Тегераном, Актау, а також турецькими курортами Анталією, Бодрумом і Даламаном.

На рейсах AZALJET доступні три тарифні категорії економ-класу

  • Budget
  • Discount
  • Comfort

Вартість авіаквитків Київ-Баку-Київ від 2 800 грн, авіаквиток Львів-Баку-Львів обійдеться від 2 843 грн . Зазначена ціна включає тільки перевезення пасажира та ручної поклажі .

Авіаквитки економ-класу на цих рейсах не включають харчування і перевезення багажу. Багаж оплачується з розрахунку 20 євро за валізу до 23 кг в одну сторону при оплаті не менше ніж за 3 години до вильоту. Після цього терміну ціна зростає на 5 євро.

Забронювати авіаквитки без комісії Київ-Баку і Львів-Баку можна на сайті airlife .

Найбільш доступні авіаквитки за цими напрямками продаються при завчасному бронюванні тарифу Budget , який не передбачає повернення або обмін авіаквитка.

Правила тарифу Discount дозволять повернути або змінити дату авіаквитка до вильоту із застосуванням штрафу в розмірі 40 євро.

Авіаквиток по тарифу Comfort можна буде повернути або обміняти до вильоту без додаткових фінансових санкцій, а після вильоту з утриманням штрафу.

Таким чином, AZALJET буде конкурувати на авіаринку з низькобюджетними авіакомпаніями, які проявляють інтерес до азербайджанського ринку. Зокрема, в регіони Азербайджану вже виконуються польоти авіакомпанії Anadolu Jet, яка є низькобюджетним брендом Turkish Airlines, в кінці березня поновлюються польоти з Баку в Будапешт угорським лоукостером WizzAir.

Інтерес до польотів в Азербайджан вже проявляють і інші бюджетні авіакомпанії, в тому числі турецькі Pegasus і Atlasjet .