Share Button

shutterstock_138368510- [преобразованный]

Італія – незвичайна країна, де сходяться шляхи шанувальників пляжного відпочинку, затятих шопоголіків, пристрасних поціновувачів мистецтва і давньої історії. Щоб не витрачати дорогоцінний час на пошуки дешевих авіаквитків , розглянемо всі можливі варіанти, як дістатися до Італії з мінімальним бюджетом.

Відразу уточнюємо – у всіх випадках розглядається вартість одного квитка на літак в економ класі. Передбачувана дата вильоту – через два місяці, а час перебування в Італії – тиждень.

Авіаквиток в обидві сторони на прямий рейс

Отже, найпростіший спосіб долетіти до Італії – скористатися швидким пошуком і забронювати авіаквиток на літак, який виконує прямий рейс.

Є можливість купити авіаквиток в обидві сторони за маршрутом Киев-Рим за 162 USD. Такий переліт надає авіакомпанія МАУ. Якщо летіти зі Львова, то авіаквиток обійдеться мінімум в 254 USD, з Одеси – 222 USD (рейси через Київ).

Вартість авіаквитка на прямий рейс до Мілана, становить мінімум 261 USD. З Одеси і Львова без пересадок долетіти не вийде.

Авіаквиток в обидві сторони на рейс із пересадкою

Якщо не враховувати рейси МАУ через Київ, то з Одеси в Рим можна долетіти з пересадкою у Стамбулі рейсами Turkish Airlines за 385 USD. Зі Львова до Риму через Відень літають Austrian Airlines , авіаквиток на даний рейс коштує мінімум 350 USD.

Найдешевші авіаквитки до Венеції з Києва пропонує авіакомпанія KLM з пересадкою в Амстердамі – 249 USD. Рейс за цим маршрутом також виконують МАУ, авіаквитки обійдуться туристу мінімум в 257 USD. Зі Львова до Венеції можна долетіти літаком компанії LOT Polish Airlines за 309 USD, зробивши пересадку в Варшаві.

За авіаквитки з Одеси доведеться віддати від 373 USD, переліт виконає лайнер компанії Turkish Airlines з пересадкою в Стамбулі.

У Флоренцію з Києва можна долетіти лайнером МАУ, заплативши за авіаквиток 225 USD і зробивши пересадку в Амстердамі. Авіаквитки на літак зі Львова до Флоренції коштують мінімум 305 USD. Лайнер авіакомпанії МАУ зробить дві зупинки: в Києві і Амстердамі. З одеського аеропорту долетіти до Флоренції туристи можуть літаком компанії Austrian Airlines. Авіаквитки на рейс через Відень коштують від 278 USD. Авіаквиток в обидві сторони на рейс Київ-Рига-Мілан авіаперевізника airBaltic коштує від 220 USD.

На переліт зі Львова через Варшаву лайнером компанії LOT Polish Airlines доведеться заплатити від 263 USD. З Одеси спільний рейс через Відень «туди» і через Мюнхен «назад» здійснюють компанії Austrian Airlines + Lufthansa. Мінімальна вартість авіаквитків – 292 USD.

З Києва в Неаполь можна долетіти спільним рейсом МАУ + Lufthansa з пересадкою в Мюнхені за 254 USD . Зі Львова аналогічний переліт обійдеться пасажиру в 332 USD (зупинка в Києві і Мюнхені). З Одеси в Неаполь через Мюнхен літають лайнери Lufthansa, авіаквитки на такі рейси коштують від 315 USD.

Найдешевший переліт до Італії

Щоб забронювати дешеві авіаквитки доведеться трохи попрацювати і самостійно скласти маршрут з пересадкою. Для цього особливу увагу приділіть пошуку авіаквитків на літаки лоукост авіакомпаній. Зверніть увагу, що доведеться окремо купити авіаквитки на всі сегменти перельоту.

Є можливість купити авіаквиток на лайнер дискаунтера Wizz Air з Києва в одну з країн Європи, звідки, скориставшись тим же або іншим лоукостом, можна долетіти до будь-якого аеропорту Італії.

Наприклад, вартість авіаквитків в обидва боки на рейси Wizz Air з Києва:

  • до Вільнюса – 75 USD
  • в Катовіце – 113 USD
  • в Будапешт – 114 USD
  • в Дортмунд – 151 USD
  • в Меммінген – 151 USD
  • в Лондон – 151 USD

З будь-якого з цих міст дістатися до Італії буде не тільки легко, але і максимально дешево.

З Вільнюса в Рим і назад можна забронювати квитки на рейси Ryanair за 140 USD, в Мілан – за 69 USD. Авіаквитки на рейс Вільнюс-Рим-Вільнюс авіакомпанії Wizz Air обійдуться в 145 USD, а ось злітати в Мілан буде коштувати 77 USD.

Авіаквитки в обидва боки з Катовіце в Рим коштують близько 90 USD (Wizz Air), в Мілан – всього 36 USD , в Неаполь – 120 USD . З Кракова до Риму і назад можна долетіти дискаунтером Ryanair за 100 USD. Аналогічні авіаквитки в Мілан обійдуться мандрівникові в 76 USD.

На лоукост авіакомпанії EasyJet можна знайти і забронювати авіаквитки Краків-Мілан-Краків за 62 USD . Дістатися з Катовіце до Кракова Вам не складе великих труднощів і суттєвих витрат, так що плануючи маршрут з пересадкою розглядайте різні міста Польщі.

Зі столиці Угорщини в Мілан можна підібрати авіаквитки в обидва боки лоукостера Ryanair за 46 USD, авіаквитки в Рим чи Венецію коштують близько 48 USD. Авіаквитки «туди-назад» на літак з Будапешта компанії Wizz Air в Мілан обійдуться пасажиру в 32 USD, в Рим – 37 USD, в Неаполь – 70 USD.

З лондонського аеропорту Лутон можна долетіти до Мілана і назад, якщо забронювати авіаквитки на літак дискаунтера EasyJet за 77 USD, в Рим можна злітати за 84 USD , авіаквитки до Венеції і Неаполь обійдуться дорожче – 108 і 119 USD відповідно.

Таким чином, самостійно зпланувавши маршрут із пересадкою можна оформити дешеві авіаквитки з Києва в:

  • Рим через Будапешт – 151 доларів (Wizz Air + Wizz Air)
  • Мілан через Вільнюс – 144 доларів (Wizz Air + Ryanair)
  • Неаполь через Будапешт – 184 доларів (Wizz Air + Wizz Air)
  • Венеція через Будапешт 168 доларів (Wizz Air + Ryanair)