Share Button

logo6

Авіакомпанія Yanair в кінці квітня запустить регулярні рейси з київського аеропорту Жуляни до Ларнаки і Пафосу , що розташовані на Кіпрі.

Рейс Київ-Ларнака буде виконуватися по четвергах і неділях з 28 квітня. Польоти з Києва в Пафос стартують з 30 квітня по середах і суботах. На обох лініях буде задіяний авіалайнер Airbus A320 з бізнес і економ-класом.

Мінімальна вартість квитків з Києва до Ларнаки і назад починається від 227 доларів . Для маршруту Київ-Пафос вартість авіаквитка в обидві сторони становить мінімум 288 доларів .

В аеропорту Івано-Франківська незабаром відкриються два нових рейси: Windrose почне літати в Брешию ( Італія ), а МАУ – до Валенсії (Іспанія).

Польоти в Брешию стартують з 20 травня з частотою два рази на тиждень – по понеділках і п’ятницях. Час у дорозі становитиме близько двох годин. Квиток в обидва боки коштує від 215 доларів .

Рейс до Валенсії відкривається з 24 червня. Літаки на цьому напрямку будуть відправлятися по п’ятницях о 21:55, а назад з Іспанії в Івано-Франківськ – на наступний день о 1:35. Вартість авіаквитків стартує від 285 доларів в обидві сторони.

jet-airways2-950x713

Jet Airways , міжнародна авіакомпанія Індії, почала польоти в аеропорт Амстердама, Схіпхол . З 27 березня Схіпхол, Міжнародний аеропорт Амстердама – новий хаб авіакомпанії Jet Airways в Європі.

Вартість авіаквитків на рейси Jet Airways Київ-Мумбаї з пересадкою в Амстердамі стартує від 820 доларів .

Щодня будуть виконуватися два рейси Амстердам-Делі-Амстердам і один рейс Амстердам-Мумбаї-Амстердам. Пассажири, які прямують в Канаду, зможуть насолодитися теплою індійської гостинності, сервісом світового класу і досконалою системою розваги на борту на щоденному рейсі з Амстердама в Торонто.

Для подорожей з України на ділянці Київ-Амстердам авіакомпаніями партнерами виступають авіакомпанії KLM і МАУ.