Share Button

Бажання економити не є приводом, щоб відмовитися від подорожей і просидіти всю літню відпустку вдома. Пропонуємо список місць, де можна заповнити нестачу подорожей, і при цьому вкластися в розумний бюджет. Отже, з’ясовуємо, куди можна полетіти цього літа, коли на авіаквиток виділено максимум три тисячі гривень .

Баку, Азербайджан

Напевно, для багатьох це стане відкриттям, а деякі і зовсім не повірять, поки не переконаються самі, але у всіх бажаючих відвідати столицю Азербайджана є можливість купити авіаквиток в обидві сторони за маршрутом Київ-Баку за 2 826 грн. Такий рейс здійснює лоукостер Azaljet. Один з найкрасивіших міст світу, що розташувався на західному узбережжі Каспійського моря, подарує Вам незабутній відпочинок повний спогадів про дивовижну архітектуру і духовну велич.

0_7498f_9c10f4e6_orig

Кишинів, Молдова

Ті, хто думає, що Молдова не може подарувати своїм гостям незабутній відпочинок, глибоко помиляються. Авжеж, не варто очікувати піщаних пляжів і морського бризу. Тим, хто вибере для своєї подорожі скромний Кишинів, здасться, що вони придбали авіаквитки в минуле, а точніше – в радянське минуле. Тут кожна будівля випромінює історію СРСР, а основний екскурсійний маршрут складається з музеїв, пам’ятників, соборів і будівель. Крім стоиці радимо заїхати в винні підвали невеликого містечка Крікова, відвідати найцікавіші замки, наприклад в Сороках, Сучаві та Нямці і скельний монастир Ципово. Дешеві авіаквитки в обидві сторони з Києва можна забронювати на нашому сайті на рейси авіакомпанії МАУ за 2 074 грн .

a5

Стамбул, Туреччина

Туреччина – одна з найпопулярніших напрямків серед українських туристів. І це пояснюється не тільки наявністю великої кількості цікавих місць, красою і атмосферою цієї країни, а й вартістю авіаквитків, що, безсумнівно, радує багатьох мандрівників. Особливо бажаючим заощадити слід звернути увагу на спеціальні пропозиції від різних авіакомпаній. Так, наприклад, зараз забронювати авіаквиток в обидві сторони з Івано-Франківська в Стамбул можна всього за 2 273 грн . Нагадаємо, що є як мінімум 20 причин відвідати Стамбул .

02032_20120828_1845681670

Будапешт, Угорщина

Будапешт – найкрасивіше місто Угорщини і один з найбільш чаруючих міст Європи. Тут дивовижним чином поєднуються будівлі різних епох і архітектурних стилів. Через розмаїття своїх пам’яток Будапешт вважається універсальним туристичним центром: для молоді, сімейного і оздоровчого відпочинку і т.п. Завдяки лоукостеру Wizz Air українці можуть придбати авіаквитки на прямі рейси до Будапешта заплативши за переліт близько 2 000 . Щоб обрати найбільш дешеві авіаквитки «пограйте» з датами і часом вильоту, ціна може відрізнятися в рази.

P3

Вільнюс, Литва

Поціновувачам історії, Вільнюс може стати цікавим і в той же час бюджетним варіантом. Вулиці цього міста буквально пронизаний історією. Доказом тому є факт, що Старе місто (район Вільнюса) занесений до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Саме тут можна перенестися в XV століття, торкнувшись, наприклад, стін Бернардинського костьолу. Поринути в місцеву атмосферу веселощів і свята допоможуть численні фестивалі (Вільнюський фестиваль музики, фестиваль традиційної музики «Кріступо васарос» і т.д.). Дістатися з Києва до столиці Литви можна, купивши авіаквитки на рейси МАУ. Найдешевші квитки в обидві сторони обійдуться мандрівникові лише в 2 675 грн .

Hot-Air -Ballooning-over-Vilnius-Old-Town1-1024x831

Рига, Латвія

Забронювати дешевий авіаквиток і цікаво провести час можна у Ризі. Прогулка по вузьких ризьких вуличках з зупинками в затишних кав’ярнях – сама по собі романтика. Але якщо хочете чогось зовсім особливого, вирушайте на Мангальсалу. Це місце, де річка Даугава стає частиною Ризької затоки, а потім – Балтійського моря. Забронювати квиток в Ригу на травневі свята за 2 842 грн можна на нашому сайті онлайн.

Riga-Cafe - Old-Town

Катовіце, Польща

Знайомство багатьох українців з Польщею починається саме з Катовіце. Цьому є досить просте пояснення – з Києва до Міжнародного аеропорту Катовіце-Пижовіце (30 км від Катовіце ) виконує рейси лоукост авіакомпанія Wizz Air. Найбільш дешеві авіаквитки на літак обійдуться туристу приблизно від 2 000 грн (в обидві сторони). Ціна авіаквитка буде залежати від дати, дня і місяця тижні, коли запланований виліт.
Так, прилетівши в Катовіце, не поспішайте їхати з нього – тут дуже багато по-справжньому польських речей, які розкажуть про країну набагато більше, ніж інші міста і селища. Одним з таких місць є концтабір Аушвіц-Біркенау або «табір смерті» в Освенцімі. Звичайно, враження не найпозитивніші, але ті, які не варто обходити стороною.

2197_nikisz1